De eerste stap naar kennis is

weten wat je nog niet weet

Assurantiekantoor Robben behartigt uw belangen op het gebied van financiële diensten. In onze werkwijze staat u als klant central. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn onze leidraad.  Ons kantoor heeft geen enkele verplichting om financiele producten bij een of meer financiele instellingen onder te brengen.

Kidsinbetween begeleidt kinderen in een echtscheidingssituatie en zet actuele nieuwsberichten en artikelen op een rij over kinderen in een scheidingssituatie, hun rechten en hun positie binnen een scheiding.

Turn Over Mediation en coaching

Vermijd conflicten niet, maar pak ze met beide handen aan!

Business Mediation wordt gebruikt voor het oplossen van zakelijke geschillen; tussen collega’s onderling, werkgever versus werknemer, binnen het managementkader of tussen bedrijven onderling.

Bij Domijn kunt u terecht voor diagnostiek, behandelingen voor angstklachten, stemmingsklachten, trauma’s en persoonlijkheidsproblematiek.

Gezond scheiden voor kids vindt het belangrijk dat kids werkelijk centraal staan. Tools als het Convenant voor kids, inzichtkaartjes, kidstraining en het boek helpen hierbij.

Algemene voorwaarden