Tarieven

Omdat bij ieder conflict mensen betrokken zijn , met ieder hun eigen emoties, verwachtingen en problemen, is geen enkel conflict hetzelfde. Er zijn een heleboel factoren die invloed hebben op het verloop van de mediation. Denk hierbij bijvoorbeeld aan  de aard van het conflict, het escalatieniveau, de motivatie van de betrokkenen om het conflict op te lossen en financiele regelingen die getroffen moeten worden. De praktijk leert dat partijen in de meeste gevallen binnen 4 tot 7 gesprekken tot oplossingen kunnen komen.

Mediation

Uurtarief €140,00 excl. BTW (€70,00 per partij)

Voor een afspraak die korter dan 1 uur heeft geduurd wordt het minimum van 1 uurtarief in rekening gebracht. Vervolgens wordt er  per 15 minuten naar boven afgerond in rekening gebracht.

2Individueel advies- begeleidingsgesprek

uurtarief €50,00 excl. BTW

Rechtsbijstandsverzekering

Indien je over een rechtsbijstandsverzekering beschikt, kijk dan in de polisvoorwaarden of mediation wordt vergoed.

Toevoeging van Raad voor Rechtsbijstand

Wij kijken met jou of je in aanmerking komt voor een toevoeging. Indien dit kan vragen wij deze toevoeging voor jou aan. Bij het aanvragen van een toevoeging wordt er gekeken naar jouw inkomen,  eigen vermogen box 3 en het resultaat van het conflict. 

Voor meer algemene informatie over het verkrijgen van een toevoeging

http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/rechtspraak-en-geschiloplossing/vraag-en-antwoord/wat-is-gesubsidieerde-rechtsbijstand-en-hoe-vraag-ik-dit-aan.html

U kunt bellen voor meer informatie of of voor een gratis kennismakingsgesprek

06 – 51046643

Het ouderschapsplan ook belangrijk voor kortingen en toevoegingen