Mediation Praktijk Uden ondersteunt en begeleidt conflicten

Vaak zijn ze voor de buitenwereld niet zichtbaar maar conflicten binnen een relatie, gezin, familie of op de werkvloer komen overal voor. Veel conflicten kunnen op korte termijn door de partijen zelf opgelost worden maar er zijn ook conflicten die niet zomaar verdwijnen of die steeds maar weer terug blijven komen.

“We hebben het  er al zo vaak over gehad maar komen steeds weer op hetzelfde uit”.

“We gaan het onderwerp uit de weg maar bij ieder meningsverschil komt het weer naar boven”.

Dit veroorzaakt veel verdriet en kan het dagelijkse leven ernstig verstoren. Vaak blijven partijen elkaar in de toekomst tegenkomen. Bijvoorbeeld bij familie bijeenkomsten of na een scheiding waar kinderen bij betrokken zijn.


Mediation
 is een goede manier om deze conflicten op te lossen. Mediation geeft meer inzicht in het conflict, de belangen die voor beiden spelen en zorgt voor een blijvende verbetering van de communicatie.  Jullie bepalen samen hoe de toekomst eruit gaat zien. Een mediator werkt voor alle betrokken partijen, velt geen oordeel, dringt geen oplossingen op en neemt ook de besluiten niet. Bij mediation zijn er geen winnaars en verliezers. Het gaat erom dat je er met de hulp van een mediator samen uitkomt.  Wanneer je kiest voor mediation bespaart dit veel geld, tijd en stress. Een juridische procedure kan namelijk door mediation voorkomen worden.

 

Persoonlijk Begeleidingsgesprek

Wil je graag een luisterend oor en ondersteuning om een conflict te vermijden of op te lossen dan is een persoonlijk begeleidingsgesprek een goede optie. Ook als je vragen hebt over je persoonlijke situatie en je wilt dit alleen met een onafhankelijke partij bespreken kun je bellen voor een afspraak.

Wij zijn geregistreerd MFN mediator en gespecialiseerd in conflicten binnen families, gezinnen, relaties, en scheidingen, het samengestelde gezin, kinderen in echtscheiding situaties en arbeidsrelaties.

U kunt bellen voor meer informatie of of voor een gratis kennismakingsgesprek

06 – 51046643

Het ouderschapsplan ook belangrijk voor kortingen en toevoegingen